El Gremi de Reformes d’Interiors, cuines estrena nova imatge

Un dels objectius del Pla de màrqueting del Gremi era la renovació de la imatge corporativa, adequant-la als nous temps i tendències i forma part del projecte del Gremi en pro dels nostres associats.

Dins del marc de col.laboració amb la Escola de Disseny La Llotja, la nova imatge va ser un dels treballs de curs dels alumnes segon curs d’Estudis Superiors de Disseny Gràfic

De entre tots els treballs, la Comissió del Gremi va triar una  imatge corporativa fàcil de recordar, senzilla, advocant pel menys és més, coherent amb els valors i objectius del gremi, atemporal i a la vegada, que ens aporta diferenciació.

No va ser una tarea fàcil ja que tots els treballs eren de gran qualitat.

La guanyadora va ser l’alumne Imma Marro.

 

Aquesta nova imatge de marca és més moderna i acord amb les tendències actuals.

La denomicació del Gremi també s’ha adequat a la realitat de les seves empreses representades: Gremi de Reformes d’Interiors, cuines i banys, de Catalunya, englobant d’aquesta forma tota la reforma integral

El nou logotip refelexa l’esperit del gremi: reforç i unió.

Per tal de plasmar aquets dos conceptes, s’ha utilitzat una imatge gràfica que representa els pilar i les bigues que conformen l’estructura de una llar.

El Gremi actua com a paraigua i els pilars que ho sustenten  representen a les empreses que el conformen.

 

A l’esdeveniment, al que van acudir prop de 60 persones, el president del Gremi, David Albert, va dirigir unes paraules de benvinguda als assistents, la directora Maribel Torrents va explicar el procés de creació de la nova imatge i el col.laborador extern, Diego Albadalejo, va fer un petit speech sobre la importància de la imatge de marca.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in
Leave a reply

En este portal web procesamos datos personales como, por ejemplo, tus datos de navegación. Si sigues navegando por nuestro portal, nosotros y otras compañías seleccionadas podrán instalar cookies o acceder a información no sensible de tu dispositivo con el objetivo de crear perfiles, personalizar contenidos, servir anuncios adaptados a tus preferencias y elaborar estadísticas. Puedes configurar tus preferencias de privacidad ahora o en cualquier momento accediendo a nuestra Política de Privacidad.política de privacidad, más información.

ACEPTAR
Aviso de cookies